Vacature juridisch medewerker (advocaat in spe)

Wil jij werken in een professionele omgeving waar jij jezelf kunt zijn en waar je alle ruimte krijgt om jouw talenten verder te ontwikkelen? Met fijne collega’s die snappen dat dit alleen kan als de balans tussen werk en privé goed is? Dan hebben wij dé baan voor jou!

Bij VOI advocaten kom je te werken op een mooi kantoor in het bruisende centrum van Breda en in een enthousiast team. Eerst als juridisch medewerker, maar als dat wederzijds bevalt al snel als advocaat (stagiair).

VOI advocaten is een niche-kantoor, gespecialiseerd in belastingprocedures en financiële strafzaken. VOI is Italiaans voor “u”. Onze naam benadrukt zo dat onze cliënten altijd centraal staan in ons werk. Daarnaast staan de letters ook voor onze kernwaarden, namelijk: Vooruitstrevend, Oplossingsgericht en Integer. Samen werken wij elke dag weer met veel plezier aan de optimale bijstand voor onze cliënten.

 

Ben je na het lezen van deze tekst enthousiast? En heb je een universitaire studie fiscaal recht (bijna) afgerond én interesse in het strafrecht? Bel of mail dan om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. De cappuccino staat dan voor je klaar.

Telefoonnummer: 0859029620 / E-mailadres: contact@voiadvocaten.nl

Bent u benieuwd wat de reikwijdte is van het verschoningsrecht (legal privilege) in de landen (ver) om ons heen? Via de volgende link kunt u het boek The Legal Privilege (un)covered gratis downloaden.