Skip to content
(Internationale) fraude

Strafrechtadvocaat fraude
Fraude omvat diverse soorten delicten, zoals bijvoorbeeld witwassen, valsheid in geschrifte, corruptie en oplichting. Daarnaast kunt u denken aan bijvoorbeeld delicten zoals hypotheekfraude, verzekeringsfraude en internetfraude (cybercrime). De strafrechtadvocaten van VOI advocaten hebben veel ervaring in het verlenen van bijstand aan verdachten die te maken hebben met een verdenking van fraude.

In toenemende mate vindt strafrechtelijk onderzoek ook plaats in internationaal verband, waarbij opsporingsdiensten van verschillende landen nauw samenwerken.  De Nederlandse opsporingsdiensten verlenen bijstand aan onderzoeken door buitenlandse opsporingsdiensten en vice versa. Het is daarom van belang om een gespecialiseerde strafrechtadvocaat in te schakelen met kennis van deze toenemende internationalisering.

U kunt gerust contact opnemen met VOI advocaten indien u wordt verdacht van een fraudedelict, al dan niet met een internationaal element.

onze expertise

Contact opnemen

    • *: Verplicht veld

Wil je onze vCard downloaden?

Om gebruikers/bezoekers van onze website gelegenheid te bieden om zo volledig mogelijk gebruik te maken van de functies van de website, plaatsen wij “cookies” op het apparaat. Lees ze hier.