Skip to content
FIOD zaken

De FIOD doet onderzoek naar verschillende soorten fraude, waaronder belastingfraude, sociale zekerheidsfraude, hypotheekfraude, uitkeringsfraude en verzekeringsfraude. Een onderzoek van de FIOD kan zeer ingrijpend zijn en veel gevolgen hebben voor u en uw omgeving. Uw huis of bedrijf kan volledig ondersteboven worden gehaald, waarbij computers en documenten in beslag kunnen worden genomen. Het is daarom van groot belang om zo snel mogelijk een gespecialiseerde strafrechtadvocaat in te schakelen. Bij VOI advocaten weten wij hoe de hazen lopen en kunnen wij u direct bijstaan tijdens een FIOD-inval. Staat de FIOD bij u voor de deur, vraag ze dan vriendelijk om in een aparte (wacht- of vergader)ruimte plaats te nemen en neem meteen contact met ons op.

Verder kunt u ook bij ons terecht voor bijstand tijdens het opsporingsonderzoek, het verhoor en tijdens het mogelijk verdere verloop van de strafzaak.

onze expertise

Contact opnemen

    • *: Verplicht veld
nl_NL

Om gebruikers/bezoekers van onze website gelegenheid te bieden om zo volledig mogelijk gebruik te maken van de functies van de website, plaatsen wij “cookies” op het apparaat. Lees ze hier.