Skip to content

ONZE KENNIS EN KUNDE

Het oplossen van geschillen met de Belastingdienst, FIOD of OM, vraagt om visie, strategisch inzicht en focus. Daar zijn wij ons bij VOI advocaten maar al te goed van bewust. Veel van de zaken waar wij aan werken zijn complex en een oplossing is niet altijd dichtbij. Door onze doortastende, zorgvuldige aanpak, onze kennis, jarenlange ervaring en onze integriteit durven wij te stellen dat wij goed zijn in wat wij doen. U kunt bij ons terecht voor fiscale procedures, fiscale en financiële strafzaken en trusted advice.

Het is goed om te weten dat ons kantoor geen adviespraktijk heeft. Zo vullen wij geen belastingaangiften voor u in en adviseren wij niet over bijvoorbeeld het opzetten van fiscale structuren. In dat geval verwijzen wij u graag naar deskundige relaties in ons uitgebreide netwerk.

TELEFOONGEGEVENS ALS BEWIJSMIDDEL?

Op 2 maart 2021 heeft de Grote Kamer van het Europese Hof van Justitie wederom een belangwekkend arrest gewezen (H.K. vs. Estland, Prokurator, ECLI:EU:C:2021:152). En natuurlijk is het de vraag wat dat voor de Nederlandse strafpraktijk betekent.

SPIJKERS OP LAAG WATER OF JUIST BITTERE NOODZAAK?

Het watersportseizoen komt er weer aan. Hoe fijn is het, zeker nu in corona-tijd, om met je motorboot, zeilboot of luxe jacht er lekker op uit te gaan op de Nederlandse wateren?

Wil je onze vCard downloaden?

Om gebruikers/bezoekers van onze website gelegenheid te bieden om zo volledig mogelijk gebruik te maken van de functies van de website, plaatsen wij “cookies” op het apparaat. Lees ze hier.