Skip to content

ONZE KENNIS EN KUNDE

Het oplossen van geschillen met de Belastingdienst, FIOD of OM, vraagt om visie, strategisch inzicht en focus. Daar zijn wij ons bij VOI advocaten maar al te goed van bewust. Veel van de zaken waar wij aan werken zijn complex en een oplossing is niet altijd dichtbij. Door onze doortastende, zorgvuldige aanpak, onze kennis, jarenlange ervaring en onze integriteit durven wij te stellen dat wij goed zijn in wat wij doen. U kunt bij ons terecht voor fiscale procedures, fiscale en financiële strafzaken en trusted advice.

Het is goed om te weten dat ons kantoor geen adviespraktijk heeft. Zo vullen wij geen belastingaangiften voor u in en adviseren wij niet over bijvoorbeeld het opzetten van fiscale structuren. In dat geval verwijzen wij u graag naar deskundige relaties in ons uitgebreide netwerk.

LegalfLix – Actualiteiten verschoningsrecht

Op 17 maart 2021 gaven mr. I. Leenders en mr. C. van der Voort van VOI Advocaten en mr. Debbie Liem – advocaat-belastingkundige VDB een webinar bij Legalflix…

TERRAS OPEN? WAT MOET JE ALS ONDERNEMER WETEN?

Naar aanleiding van het bericht van vele horecaondernemers dat zij dinsdag 2 maart a.s. hun terrassen open willen doen, ondanks de thans geldende Covid-regelgeving, hebben wij met Koch Advocaten en Hans van Oijen (eigenaar Hans van Oijen Juridisch Bedrijfsadvies BV) informatie op onze websites geplaatst voor horecaondernemers.

nl_NL

Om gebruikers/bezoekers van onze website gelegenheid te bieden om zo volledig mogelijk gebruik te maken van de functies van de website, plaatsen wij “cookies” op het apparaat. Lees ze hier.