Skip to content

ONZE KENNIS EN KUNDE

Het oplossen van geschillen met de Belastingdienst, FIOD of OM, vraagt om visie, strategisch inzicht en focus. Daar zijn wij ons bij VOI advocaten maar al te goed van bewust. Veel van de zaken waar wij aan werken zijn complex en een oplossing is niet altijd dichtbij. Door onze doortastende, zorgvuldige aanpak, onze kennis, jarenlange ervaring en onze integriteit durven wij te stellen dat wij goed zijn in wat wij doen. U kunt bij ons terecht voor fiscale procedures, fiscale en financiële strafzaken en trusted advice.

Het is goed om te weten dat ons kantoor geen adviespraktijk heeft. Zo vullen wij geen belastingaangiften voor u in en adviseren wij niet over bijvoorbeeld het opzetten van fiscale structuren. In dat geval verwijzen wij u graag naar deskundige relaties in ons uitgebreide netwerk.

Hoge Raad zet Belastingdienst op het spoor van vertrouwensherstel.

In een recent arrest legt de Hoge Raad het risico van onjuiste informatie bij de Belastingdienst. De eis dat een belastingplichtige hierdoor ‘extra’ schade heeft geleden om een beroep te kunnen doen op het vertrouwensbeginsel, het dispositievereiste, is van tafel. Ivo Leenders en Danny Braakman van VOI advocaten spreken van een goede ontwikkeling. 

‘Het formele belastingrecht is de basis’

“Ik zou graag vaker artikelen willen zien in het Weekblad met een formeelrechtelijk vraagstuk als onderwerp”, is het advies van fiscaal advocaat Danny Braakman aan de redactie. “Gedegen kennis van het formele belastingrecht is voor iedereen nuttig. Het formele belastingrecht is immers de basis.”

Wil je onze vCard downloaden?

Om gebruikers/bezoekers van onze website gelegenheid te bieden om zo volledig mogelijk gebruik te maken van de functies van de website, plaatsen wij “cookies” op het apparaat. Lees ze hier.