Vacature student-stagiair(e)

Wil je weten hoe leuk het is om in een advocatenkantoor te werken? Een kantoor waar jij jezelf mag zijn en waar jij alle ruimte krijgt om jouw talenten in de praktijk te brengen en verder te ontwikkelen? Met fijne collega’s die snappen dat dit alleen kan als de balans tussen werk en privé goed is? Dan hebben wij dé stageplek voor jou!

Als je bij ons aan de slag gaat, kom je te werken op een mooi kantoor in het bruisende centrum van Breda en in een enthousiast team. Daar werken wij met veel plezier samen aan de optimale bijstand voor onze cliënten.

VOI advocaten is een niche-kantoor, gespecialiseerd in belastingprocedures en financiële strafzaken. VOI is Italiaans voor “u”. Onze naam benadrukt zo dat onze cliënten altijd centraal staan in ons werk. Daarnaast staan de letters ook voor onze kernwaarden, namelijk: Vooruitstrevend, Oplossingsgericht en Integer.

Ben je na het lezen van deze tekst enthousiast? En studeer je fiscaal recht aan één van de universiteiten én heb je interesse in het strafrecht? Bel of mail dan om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. De cappuccino staat dan voor je klaar.

Telefoonnummer: 0859029620 / E-mailadres: contact@voiadvocaten.nl

Bent u benieuwd wat de reikwijdte is van het verschoningsrecht (legal privilege) in de landen (ver) om ons heen? Via de volgende link kunt u het boek The Legal Privilege (un)covered gratis downloaden.