Word jij een VOI ADVOCAAT?

VOI advocaten zoekt een nieuwe collega. Ben je (bijna) klaar met je studie fiscaal recht op WO-niveau en wil je een vliegende start maken? Of ben je al enige tijd werkzaam als fiscaal advocaat of belastingadviseur en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan nodigen wij je graag uit om te ontdekken wat VOI advocaten voor jou kan betekenen.

Bij VOI advocaten word je onderdeel van een inspirerend team in het bruisende centrum van Breda. We bieden een professionele omgeving waar je kunt groeien en bloeien, met ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling en een goede balans tussen werk en privéleven. Bij VOI advocaten begrijpen wij het belang van deze balans en staan we altijd klaar om elkaar te ondersteunen.

VOI advocaten bouwt aan een gloednieuw kantoor, gelegen tegenover de historische rechtbank in Breda en dichtbij het Centraal Station. Onze nieuwe werkplek belooft een inspirerende omgeving te worden waar ook jij jouw talenten verder kunt ontwikkelen.

Ben je na het lezen van deze tekst enthousiast? En heb je een universitaire studie fiscaal recht (bijna) afgerond én interesse in het strafrecht? Bel of mail dan om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. De cappuccino staat dan voor je klaar.

Telefoonnummer: 0859029620 / E-mailadres: contact@voiadvocaten.nl

Bent u benieuwd wat de reikwijdte is van het verschoningsrecht (legal privilege) in de landen (ver) om ons heen? Via de volgende link kunt u het boek The Legal Privilege (un)covered gratis downloaden.