perspectief

Wat goed dat u interesse toont in ons kantoor en prijs stelt op de ontvangst van een (gratis) 3d bril. Wilt u echt weten wat we voor u kunnen betekenen, maak dan een afspraak via 085-9029620 of stuur een e-mail naar contact@voiadvocaten.nl.

Kijkt u ook eens verder op onze website. Zo hebben we een tool ontwikkeld om te helpen bij het opstellen van een bezwaarschrift. Ook kunt u onze V-card downloaden, zodat u onze gegevens altijd bij de hand hebt. Bijvoorbeeld als de FIOD op de stoep staat. Zie daarvoor ook onze animatiefilm.

Wij helpen u graag verder.

Bestel je (gratis) 3D Bril

Het Besluit Pensioenen Internationale Organisaties: lang gewacht, toch gekregen, het nieuwe Besluit gewikt en gewogen

Met ingang van 24 augustus 2022 is het Besluit Pensioenen Internationale Organisaties (hierna: het Besluit) in werking getreden. Dit Besluit bevat beleid over de langlopende kwestie inzake de fiscale behandeling van pensioenuitkeringen van Gecoördineerde Internationale Organisaties. In het betreffende Besluit is beoogd een oplossing te vinden voor de problematiek verband houdende met de belastingheffing van pensioenuitkeringen van deelnemers….

De Raad van State heeft de koers verlegd

In september 2019 heeft de burgemeester van Harderwijk gelast een woning te sluiten voor de duur van zes maanden. De politie had namelijk – nadat er een anonieme melding binnen was gekomen dat er drugs zou worden verhandeld – na het instellen van een onderzoek (inderdaad) een forse hoeveelheid verschillende soorten drugs aangetroffen en kunnen vaststellen dat leden van het gezin vanuit die woning in drugs handelden. 

Bent u benieuwd wat de reikwijdte is van het verschoningsrecht (legal privilege) in de landen (ver) om ons heen? Via de volgende link kunt u het boek The Legal Privilege (un)covered gratis downloaden.