(Internationale) fraude

Strafrechtadvocaat fraude

Naast belastingfraude, staan wij ook verdachten bij die van andere vormen van (financiële) fraude worden verdacht. 

Fraude omvat diverse soorten delicten, zoals bijvoorbeeld witwassen, valsheid in geschrifte en corruptie. Daarnaast kunt u denken aan bijvoorbeeld delicten zoals hypotheekfraude, verzekeringsfraude en internetfraude (cybercrime). De strafrechtadvocaten van VOI advocaten hebben veel ervaring in het verlenen van bijstand aan verdachten die te maken hebben met een verdenking van fraude.

In toenemende mate vindt strafrechtelijk onderzoek ook plaats in internationaal verband, waarbij opsporingsdiensten van verschillende landen nauw samenwerken. De Nederlandse opsporingsdiensten verlenen bijstand aan onderzoeken door buitenlandse opsporingsdiensten en vice versa. Ook kunt u te maken krijgen met een strafrechtelijk onderzoek onder leiding van het Europees Openbaar Ministerie (EOM). Het is daarom van belang om een gespecialiseerde strafrechtadvocaat in te schakelen met kennis van deze toenemende internationalisering.

Bij VOI advocaten kunt u daarom gerust contact opnemen met onze gespecialiseerde fiscale en financiële strafrechtadvocaten.

onze expertise

Contact opnemen

    • *: Verplicht veld

Bent u benieuwd wat de reikwijdte is van het verschoningsrecht (legal privilege) in de landen (ver) om ons heen? Via de volgende link kunt u het boek The Legal Privilege (un)covered gratis downloaden.