Fiscale en financiële strafzaken

Als ondernemer heeft u zich te houden aan een wirwar van financiële en fiscale wet- en regelgeving. Overtreding hiervan kan leiden tot een strafzaak. Zo kunt u bijvoorbeeld verdacht worden van belastingfraude (fiscaal strafrecht), witwassen of valsheid in geschrifte. Maar ook uw bedrijf kan verdacht worden van een strafbaar feit.

Een consequentie van een strafzaak kan een boete zijn, maar ook gevangenisstraf komt voor. Goede bijstand is dan noodzakelijk om tegenwicht te bieden aan de vergaande bevoegdheden van de overheid. De professionals van VOI advocaten kennen de wereld waarin u zich bevindt en weten wat er voor nodig is om voor u een sterke zaak te bouwen. Samen met u voeren wij de verdediging. Wij zorgen er voor dat de risico’s voor u zo klein mogelijk worden gemaakt en de kans op succes het grootst is. Als het nodig is, dan procederen wij door zo lang als het kan en zolang dit in uw belang is. Maar we zoeken ook altijd naar mogelijkheden en oplossingen om een zitting te voorkomen.

onze expertise

Contact opnemen

    • *: Verplicht veld

Bent u benieuwd wat de reikwijdte is van het verschoningsrecht (legal privilege) in de landen (ver) om ons heen? Via de volgende link kunt u het boek The Legal Privilege (un)covered gratis downloaden.