CURSUSSEN

Onze kennis en ervaring delen wij graag. Zo geven wij met regelmaat lezingen en gastcolleges. Wilt u dat wij in uw organisatie een lezing of college verzorgen, dan komen wij met plezier bij u langs. Wij vertellen namelijk heel graag over ons vak en de onderwerpen waarvoor wij warm lopen. Neem dus voor mogelijkheden en meer informatie gerust contact op. 

De FIOD ‘op bezoek’

Een bezoek van de FIOD komt voor ondernemers, fiscalisten en accountants veelal onverwacht en is zeker niet iets wat dagelijks voorkomt. Het gaat vaak gepaard met veel spanning en kan stress oproepen bij u en uw medewerkers. Kent u de spelregels en uw rechten en plichten? Is uw personeel op de hoogte wat zij moeten doen en soms vooral ook moeten laten? Hoewel u ongetwijfeld hoopt dat het u niet overkomt, wilt u niet voor verrassingen komen te staan, als het toch zover is. Bij VOI advocaten laten wij u in een veilige omgeving ervaren hoe het voelt om de FIOD over de vloer te hebben. Een zorgvuldige en goede voorbereiding is namelijk het halve werk. Door in een gesimuleerde setting een FIOD bezoek te ervaren en te evalueren, bent u goed voorbereid. Wilt u hierover meer weten, neem dan vrijblijvend contact op met Ivo Leenders op telefoonnummer 085-9029620.

Bent u benieuwd wat de reikwijdte is van het verschoningsrecht (legal privilege) in de landen (ver) om ons heen? Via de volgende link kunt u het boek The Legal Privilege (un)covered gratis downloaden.