CONTACT

Ons kantoor is gevestigd in het centrum van Breda.
Parkeren kan in de directe omgeving of in de parkeergarage aan de Concordiastraat 13. Routebeschrijving

Bezoekadres: 
Van Coothplein 39b
4811 ND Breda
T: (+31) 85-9029620
F: (+31) 85-9029629
contact@voiadvocaten.nl

Postadres:
Postbus 1081
4801 BB Breda

Direct contact opnemen

    • *: Verplicht veld

Het Besluit Pensioenen Internationale Organisaties: lang gewacht, toch gekregen, het nieuwe Besluit gewikt en gewogen

Met ingang van 24 augustus 2022 is het Besluit Pensioenen Internationale Organisaties (hierna: het Besluit) in werking getreden. Dit Besluit bevat beleid over de langlopende kwestie inzake de fiscale behandeling van pensioenuitkeringen van Gecoördineerde Internationale Organisaties. In het betreffende Besluit is beoogd een oplossing te vinden voor de problematiek verband houdende met de belastingheffing van pensioenuitkeringen van deelnemers….

De Raad van State heeft de koers verlegd

In september 2019 heeft de burgemeester van Harderwijk gelast een woning te sluiten voor de duur van zes maanden. De politie had namelijk – nadat er een anonieme melding binnen was gekomen dat er drugs zou worden verhandeld – na het instellen van een onderzoek (inderdaad) een forse hoeveelheid verschillende soorten drugs aangetroffen en kunnen vaststellen dat leden van het gezin vanuit die woning in drugs handelden. 

Bent u benieuwd wat de reikwijdte is van het verschoningsrecht (legal privilege) in de landen (ver) om ons heen? Via de volgende link kunt u het boek The Legal Privilege (un)covered gratis downloaden.